Arbëri

Kur ka thënë Vuçiqi se do ta grisë Marrëveshjen e Brukselit

Kur ka thënë Vuçiqi se do ta grisë Marrëveshjen e Brukselit

Në protestën e djeshme të opozitës së Serbisë në Beograd kundër pushtetarëve të këtij vendi, kanë marrë pjesë liderë të opozitës serbe në Kosovë, përcjell kossev.

Me këtë rast është lexuar edhe një letër me të cilën pretendohet se Vuçiqi po shet Kosovën dhe po ua lë atë shqiptarëve të saj.