Arbëri

Enver Hasani ushtron kallëzim penal kundër Kryeprokurorit të Shtetit

Enver Hasani ushtron kallëzim penal kundër Kryeprokurorit të Shtetit

Ish-kryetari i Gjykatës Kushtetuese, Enver Hasani, ka ushtruar kallëzim penal kundër Kryeprokurorit të Shtetit, Aleksandër Lumezi, prokurorit të Themelores, Kujtim Munishi dhe kundër policit, Avni Namani.

Denoncimi është bërë me qëllimin të zbardhet e vërteta mbi “diplomën e dyshimtë”, të kryeprokurorit Lumezi, shkruan sot Koha Ditore.