Arbëri

Fotografi i FAZ-it që dokumentoi shkatërrimin e Prekazit pas vrasjes së Adem Jasharit

Foto: Wolfgang Eilmes
 

Fotoreporteri i Frankfurter Allgemeine Zeitung (FAZ), Wolfgang Eilmes, ka publikuar disa fotografi të shkrepura gjatë luftës në Kosovë.

Fotografitë e tij përfshijnë periudhën e luftës, vrasjet, kufomat e gjetura nën gërmadha nga shtëpitë e djegura gjithandej Kosovës, si dhe refugjatët e vendosur në Shqipëri e Maqedoni.