Arbëri

Matoshi: Administrimi i tokës i njëjtë për secilin qytetar pa dallim gjuhe apo etnie

Matoshi: Administrimi i tokës i njëjtë për secilin qytetar pa dallim gjuhe apo etnie

Ministri i Mjedisit dhe Planifikimit Hapësinor, Fatmir Matoshi, sot ka marrë pjesë në takimin e Komitetit Ndërministror për Administrimin e Tokës, në të cilën është diskutuar për të arriturat dhe sfidat që ka Agjencia Kadastrale e Kosovës si dhe u shpalosën rekomandimet e donatorëve për këtë agjenci, bëhet e ditur përmes një komunikate për media.

Me këtë rast Matoshi, tha se Qeveria e Republikës së Kosovës njeh peshën e administrimit të tokës si nga aspekti i zhvillimit ekonomik po ashtu edhe nga aspekti i mirëqenies sociale për secilin qytetar të Republikës së Kosovës pa dallim gjinie, gjuhe apo etnie.