Arbëri

Specialja trajton raportin për “gylenistët” dhe atë për paratë e lobimit

Specialja trajton raportin për “gylenistët” dhe atë për paratë e lobimit

Prokuroria Speciale e ka marrë në trajtim raportin e një komisioni hetimor parlamentar, në të cilin janë evidentuar 31 shkelje ligjore në rastin e kapjes së gjashtë shtetasve turq dhe dorëzimit të tyre tek autoritetet e Ankarasë.

Për një hetim tjetër parlamentar rreth buxhetit të shpenzuar në emër të lobimit, organi i akuzës nuk është deklaruar, por burime të gazetës kanë treguar se është duke u zhvilluar hetim, shkruan sot “Koha Ditore”.