Arbëri

Kujtohet vepra e Fetnete Ramosajt

Kujtohet vepra e Fetnete Ramosajt

Fetnete Ramosaj ka qenë denoncuesja më e madhe e krimit të bërë në Kosovë. Ajo ka qenë zëri i UÇK-së. Kështu u tha në mbledhjen komemorative për ish-luftëtaren e UÇK-së, Fetnete Ramosaj, organizuar nga komuna e Deçanit dhe OVL e UÇK.

Kryetari i komunës së Deçanit, Bashkim Ramosaj tha se zëri i saj ka qenë simbol i lirisë.