Arbëri

Serbia e lut SHBA-në që ta bindë Kosovën

Serbia e lut SHBA-në që ta bindë Kosovën
 

Drejtori i të ashtuquajturës Zyrë për Kosovën, Marko Gjuriq, ka qëndruar në Washington dhe atje, siç ka thënë, me zyrtarë amerikanë ka biseduar për heqjen e taksës së Kosovës vënë ndaj mallrave të Serbisë dhe vazhdimin e dialogut, transmeton Koha.net.

Pas kthimit në Beograd, ai ka thënë se “do të trokasë në çdo derë” nëpër botë “për t’u dëgjuar fuqishëm dhe larg argumentet e Serbisë.