Arbëri

Haradinaj mirëpret kritikat nga shoqëria civile, shton se kjo nuk është Qeveri që vajton

 

Kryeministri i Republikës së Kosovës, Ramush Haradinaj, mori pjesë në lansimin e Strategjisë qeveritare për bashkëpunim me shoqërinë civile 2019-2023 , organizuar nga Zyra e kryeministrit/Zyra për Qeverisje të Mirë, me mbështetjen e Projektit të asistencës teknike të BE-së, që ka për qëllim prezantimin e synimeve të Qeverisë para publikut, organizatave të shoqërisë civile, përfaqësuesve të institucioneve dhe partnerëve në përfshirje të zbatimit dhe monitorimit të strategjisë.

Kryeministri Haradinaj tha se Strategjia qeveritare për bashkëpunim me shoqërinë civile 2019-2023 ndërlidhet me Programin e Qeverisë së Republikës së Kosovës 2017-2021 dhe ka për qëllim vazhdimin e komunikimit të rregullt me shoqërinë civile dhe partnerë të tjerë.