Arbëri

SHSKUK demanton shifrat e vdekshmërisë në Klinikën Invazive

SHSKUK demanton shifrat e vdekshmërisë në Klinikën Invazive

Pretendimet se ndarja e njësisë së Kardiologjisë Invazive nga Kardiologjia dhe bartja e saj te Kardiokirurgjia ka ndikuar që për 15 për qind të rritet numri i vdekjeve intra hospitalore nga infarkti akut i miokardit, në një konferencë për media i ka hedhur poshtë sot drejtori i SHSKUK-së, Basri Sejdiu.

Drejtori i përgjithshëm i Shërbimit Spitalor dhe Klinik Universitar të Kosovës, Basri Sejdiu, tha se ka tendenca nga individë të caktuar që nuk janë pjesë e QKUK-së, që të shkaktojnë panik te pacientët.