Arbëri

Thaçi: Dënimi me burgim i padrejtë

Thaçi: Dënimi me burgim i padrejtë

Dënimin prej tre vjet e dy muaj burgim për rastin “Titanik 2”, kreu i PDSH-së, Menduh Thaçi e ka quajtur padrejtësi, ndërkohë që ka paralajmëruar se drejtësinë do e kërkojë në të gjitha instancat e vendit dhe ato ndërkombëtare.

Sipas Thaçit, këto truqe bëhen nga faktorët e brendshëm por edhe të jashtëm, me qëllim nxjerrjen e PDSH-së nga binarët orientues drejt NATO-s dhe BE-së.