Arbëri

Surroi kategorik kundër ndryshimit të kufijve dhe për njohje të Kosovës nga Serbia, “zbulon” Vuçiqi

Foto: Reuters
 

Presidenti i Serbisë, Aleksandar Vuçiq, në një debat në televizionin serb “Tv Happy”, ka folur për ato që ai i ka quajtur ankthe të tij, Kosovën dhe “rrezikun e serbëve të Kosovës nga sulmet e shqiptarëve” që, sipas tij, mund t’i bëjnë kundër tyre, jo vetëm në veri por edhe në enklava të tjera serbe.

Duke folur për obsesionin e tij për korrigjimin e kufijve ose këmbimin e territoreve Serbi- Kosovë, Vuçiqi e ka përmendur shkrimtarin e publicistin kosovar, Veton Surroi.