Arbëri

Haradinaj, “Hapja e çështjes së kufijve destabilizon rajonin”

Haradinaj,  “Hapja e çështjes së kufijve destabilizon rajonin”

Kryeministri i Kosovës, Ramush Haradinaj, ka dhënë një intervistë gazetarit Thomas Roser e që është publikuar në gazetat “Die Presse”, “Stuttgarter Zeitung” dhe “Tageblatt”, ka theksuar edhe njëherë se Kosova nuk do të diskutojë për kufij dhe territore.

Po ashtu, shefi i ekzekutivit kosovar ka deklaruar se dialogu i udhëhequr nga Bashkimi Evropian do të duhej të çonte te një marrëveshje me Serbinë, përfshirë njohjen e Kosovës, por se ky rezultat nuk u arrit.