Arbëri

Serbia kreu gjenocid në Kosovë, thotë Thaçi në Krushë të Vogël

Serbia kreu gjenocid në Kosovë, thotë Thaçi në Krushë të Vogël

Krusha e Madhe dhe Krusha e Vogël përkujtojnë sot të vrarët dhe të masakruarit nga forcat serbe, ku nuk janë kursyer as gratë, fëmijët dhe pleqtë.

Në përvjetorin e 20-të të masakrës së Krushës së Vogël, kryetarja e këtij fshati, Shpresa Shehu, ka kërkuar përkujdesje më të madhe nga institucionet e Kosovës, raporton KTV.