Arbëri

Vendimi për anëtarësimin e Kosovës në ENQA pritet të merret në shtator

Pëlqeje KTV Video për të parë video të përzgjedhura nga KOHA
 

Për tri ditë radhazi, ekspertë të Asociacionit Evropian për Sigurimin e Cilësisë në Arsimin e Lartë kanë qëndruar në Kosovë.

Ata kanë pasur detyrë të vlerësojnë çfarë progresi është arritur në Agjencinë e Kosovës për Akreditim dhe nëse ky institucion funksionon si i pavarur nga politika, raporton KTV.