Arbëri

Darmanoviq-Haradinajt: Mali i Zi do t’ju mbështesë në rrugën euroatlantike

Darmanoviq-Haradinajt: Mali i Zi do t’ju mbështesë në rrugën euroatlantike

Kryeministri i Republikës së Kosovës, Ramush Haradinaj, ka pritur në takim ministrin e Jashtëm të Malit të Zi, Sërgjan Darmanoviq.

Haradinaj, siç njofton kumtesa për media, e ka njoftuar ministrin Darmanoviq për zhvillimet e gjithanshme në Kosovë, përkushtimin e Qeverisë për zhvillim ekonomik, forcimin e rendit dhe ligjit, përmbushjen e agjendës së reformave evropiane, për bashkëpunimin rajonal si dhe për rëndësinë e anëtarësimit të Kosovës në organizatat ndërkombëtare.