Arbëri

30 milionë euro nga BERZH-i dhe BE për rritjen e konkurrueshmërisë

 

Ndërmarrjet e vogla dhe të mesme (NVM) në Kosovë tashmë mund të përfitojnë nga një program i ri i BE-së dhe BERZH-it për të rritur konkurrueshmërinë e tyre në tregjet vendore dhe rajonale, bëhet e ditur përmes një komunikate për media.

Më tutje thuhet se programi, i cili u prezantua sot në Prishtinë, iu ofron ndërmarrjeve të pranueshme një paketë me kredi, grante për investime dhe asistencë teknike.