Arbëri

Detajet që e bindën Gjykatën të vendosë për 30 ditë paraburgim policit të dyshuar për vrasje në kazino

 

30 ditë paraburgim i janë caktuar rreshterit të Policisë së Kosovës SH.S, i dyshuar për vrasjen e të riut J.A, në një kazino në Suharekë.

Mungesa e një plumbi në armën zyrtare, incizimet e siguruara, si dhe dëshmitë e dëshmitarëve, janë prova, të cilat gjykata i ka konsideruar si të mjaftueshme për ta lënë në paraburgim rreshterin SH.S.