Arbëri

Stoltenberg: NATO nuk do të zvogëlojë praninë e trupave në Kosovë

Stoltenberg: NATO nuk do të zvogëlojë praninë e trupave në Kosovë

NATO nuk do të tërhiqet nga baza në Bondsteel dhe do t’i mbrojë të gjithë qytetarët e Kosovës, deklaroi sekretari i përgjithshëm i Aleancës, Jens Stoltenberg.

“Jemi këtu për t’i mbrojtur të gjithë njerëzit, përfshirë edhe komunitetin serb, transmeton rtk deklarën e Stoltenbergut për TV Prva të Beogradit, duke theksuar se NATO nuk planifikon që ta zvogëlojë praninë e trupave të veta në Kosovë.