Arbëri

EULEX-i lehtëson shkëmbimin e informatave të Policisë e organizatave ndërkombëtare

 

Pavarësisht ndryshimit të mandatit të EULEX-it, gati një vit më parë, një njësit i saj ka ruajtur intensitetin e punës.

Është ky njësiti për bashkëpunim policor ndërkombëtar që udhëhiqet nga Vincezo Cardinale, i cili lehtëson shkëmbimin informatave mes Policisë së Kosovës dhe organizatave si INTERPOL e EUROPOL, pjesë e së cilave, deri tani, Kosova ka dështuar të bëhet anëtare, raporton KTV.