Arbëri

Ekspertët e ENQA-s javën e ardhshme inspektojnë Agjencinë e Akreditimit

Foto: Koha
 

Ekspertë të Asociacionit Evropian për Sigurimin e Cilësisë në Arsimin e Lartë (ENQA), javën e ardhshme pritet të vijnë në Kosovë për t’ia bërë vlerësimin Agjencisë së Kosovës për Akreditim (AKA).

Vizita e tyre do të zgjasë nga data 18 deri më 20 mars. Do të vlerësojnë nëse Agjencia ka arritur progres vitin e fundit dhe nëse gjatë kësaj periudhe kohore ka pasur ndërhyrje politike në këtë institucion, shkruan sot “Koha Ditore”.