Arbëri

Stërvitja “Skifteri 03” i FSK-së do të mbahet në territorin e Podujevës

Stërvitja “Skifteri 03” i FSK-së do të mbahet në territorin e Podujevës

Kryetari i komunës së Podujevës, Agim Veliu, ka pritur sot komandantin e Batalionit të Tretë të FSK, nënkolonel Sylejman Cakaj.

Veliu dhe nënkoloneli Cakaj biseduam për përgatitjet që po bëhen për ushtrimin fushor “Skifteri 03”, që do të mbahet prej 26 deri më 28 mars në territorin e komunës së Podujevës.