Arbëri

Lumezi: Krimet me të cilat ballafaqohen shtetet tejkalojnë kufijtë kombëtarë

Lumezi: Krimet me të cilat ballafaqohen shtetet tejkalojnë kufijtë kombëtarë
 

Budva, 11 mars - Kryeprokurori i Shtetit, Aleksandër Lumezi, në kuadër të Konferencës për bashkëpunim ndërkufitar kundër krimit, e cila po mbahet në Mal të Zi, ka zhvilluar një takim me ambasadoren e Shteteve të Bashkuara të Amerikës në Mal të Zi, Judy Rising Reinke.

Kryeprokurori Lumezi e njoftoi ambasadoren Reinke me zhvillimet në sistemin prokurorial dhe gjyqësor të Kosovës, për rezultatet arritura në luftimin e terrorizmit si dhe për nevojën e Kosovës që të anëtarësohet në organizatat ndërkombëtare, si në Interpol dhe Europol.