Arbëri

Dodiku për Platformën: Edhe Republika Serbe, si Kosova

Dodiku për Platformën: Edhe Republika Serbe, si Kosova
 

Kryesuesi i Presidencës së Bonjë e Hercegovinës Milorad Dodik ka deklaruar se çështja e Kosovës nuk mund të ndahet assesi nga çështja e Republikës Serbe dhe Bosnja e Hercegovina.

Ai ka vlerësuar se Platforma e Kosovës për dialog është listë e dëshirave të bukura të njërës palë.