Arbëri

Demaskimi i Policisë së Kosovës, gjerësisht në numrin special të “Kohës Ditore”

Për cilat skandale është kthyer vëmendja kah Policia e Kosovës dhe si ka ecur procesi i nisur i reformave në Polici? Pse ky proces ka rezultuar me mos-efikasitet? A janë ndryshimet në polici angazhim serioz për çrrënjosjen e krimit dhe korrupsionit, apo veç maskim i radhës? Pse nuk mjafton, sipas shoqërisë civile, vetëm ndryshimi i pozitave të menaxherëve të drejtorive të Policisë?

Këto janë disa nga pyetjet që marrin përgjigje në kryetemën e së dielës në Kohën Ditore, me titull “Demaskimi i Policisë”.