Arbëri

Bizneset e Pallatit të Rinisë me probleme në të bërit biznes, OAK do të jetë përfaqësuesi zyrtar i tyre

Bizneset e Pallatit të Rinisë me probleme në të bërit biznes, OAK do të jetë përfaqësuesi zyrtar i tyre
 

Përfaqësues të Odës së Afarizmit të Kosovës (OAK) gjatë një takimi të sotëm me ushtruesin e detyrës së drejtorit të Pallatit të Rinisë, Ilir Dugolli, kanë biseduar lidhur me problemet e bizneseve të Pallatit të Rinisë, me theks të veçantë afati i shkurtër i kontratave të qirasë me bizneset, kushtet infrastrukturore dhe keq menaxhimi i deritanishëm nga AKP-ja.

Me këtë rast, kryetari i Bordit të OAK-së Skënder Krasniqi, adresoi shumë probleme të identifikuara nga OAK gjatë takimeve me bizneset e Pallatit të Rinisë, ndër të cilat janë kontratat afat shkurtër të qirasë, duke i pamundësuar investimet nga ana e bizneseve, menaxhimi jo i mirë i deritashëm, mungesa e sigurimit, ishin disa nga çështjet që preokupojnë më shumë këto biznese, transmeton kp.