Arbëri

Dardan Gashi, Endrit Shala e Sami Lushtaku gjobiten për gjuajtje me armë

Foto: Koha
 

Gjykata Themelore e Gjakovës, dega në Malishevë ka shpallur fajtor të akuzuarit për posedim të paautorizuar të armëve, zëvendëskryeministrin Dardan Gashi, ministrin e Tregtisë dhe Industrisë Endrit Shala dhe ish-kryetarin e Skenderajt Sami Lushtaku, duke u shqiptuar vetëm dënim me gjobë.

Zëvendëskryeministri, njëherësh ministri Diasporës, Dardan Gashi është dënuar me 1 mijë e 700 euro gjobë. Nëse këtë gjobë nuk e paguan brenda 15 ditëve, kur vendimi të bëhet i plotfuqishëm Gjykata dënimin do ta zëvendësojë me 85 ditë burgim, raporton KTV.