Arbëri

Lushaku do që taksën ta heqë Qeveria, por ta mbajnë qytetarët

 

Profesoresha në Departamentin e Shkencave Politike në UP, Jehona Lushaku Sadriu, ka bindjen se në politikë duhet ditur bërë matje të mirë mes masës së kushtëzimit dhe peshës së humbjes.

“Secili shtet vepron me aq sa ka dijeni e fuqi, po pa i rrezikuar pozicionet e veta me interes”, ka thënë Lushaku, përcjell Koha.net.