Arbëri

Ministrja Hoxha: Sundimi i ligjit, sfidë për Kosovën si në gjithë rajonin

 

Vjenë, 27 shkurt - Në panelin e diskutimit në Vjenë, të organizuar nga eurodeputeti Lukas Mandl për rajonin e Evropës Juglindore, posaçërisht për vendet që nuk janë anëtare të BE-së, ministrja kosovare e Integrimit Evropian, Dhurata Hoxha, diskutoi për temën “Sundimi i ligjit, investimet dhe punësimi: Sfidat aktuale për Evropën Juglindore”, bën të ditur kjo ministri përmes një njoftimi për media.

Kosova ka bërë përparim të jashtëzakonshëm nga shpallja e Pavarësisë, duke fuqizuar sundimin e ligjit, ceku ministrja Hoxha, proces që prek të gjitha vendet e rajonit.