Merrni 50 euro falas dhe tregtoni me aksionet e Mercedesit Artikull i sponsorizuar

Merrni 50 euro falas dhe tregtoni me aksionet e Mercedesit

27 April 2017 09:00

Vitin e kaluar, aksionet e Daimler (ku bën pjesë edhe Mercedes) janë rritur me 9,05%.

FXLider, të gjithë lexuesve të portalin Koha, u ofron 50 € për tregtim me çmimin e aksioneve të Mercedesit (Daimlerit) në tregun botëror të bursave.

50€ falas për tregtim mund t’i merrni këtu.

Rivalii Rolls Royce dhe Bentley në sektorin e makinave luksoze, Daimler Maybach, pas dekadash pritjeje, më në fund godet.

Mercedes Maybach S600

Image

I dizenjuar në bashkëpunim me Mercedes, tani pjesë e Daimler, modeli i fundit - Mercedes-Maybach S600 përfaqëson një version të vlefshëm luksoz S-Class. Në këtë model, është e qartë se wheelbase është një shtesë e "shtrirë" mbi 20 cm duke plotësuar oreksin e klientelës së pasur për rehati më të madhe në pjesën e prapme. Inxhinierëve të Mercedes u është dhënë një detyrë e vështirë që kjo limuzinë të jetë e rehatshme dhe e pazhurmë. Kjo duket se ka pasur sukses.

Ka një motor të fuqishëm dymbëdhjetë cilindër prej 6000 metra-kub, ose 523 kuaj-fuqi. Automjeti arrin shpejtësi prej 96 km/h në vetëm 5 sekonda. Çmimi i këtij automjeti mund të shkojë mbi 190.000 dollarë amerikan.

50€ falas për tregtim me aksionet e Mercedes mund t’i merrni këtu.

Vision Mercedes-Maybach 6

Image

Megjithatë, Daimler nuk ka ndërmend të ndalet në këtë model, por pritet të zhvillohet edhe më tej në këtë segment të tregut. Kompania për të mbajtur hapin e zhvillimit në treg, njoftoi se kohët e fundit do të publikoj një automjet prototip elektrik, i nënshkruar si "Vizion Mercedes Maybach 6". Motori i këtij modeli mund të ketë deri 750 kuaj-fuqi, dhe një shpejtësi prej 96 km/orë në më pak se 4 sekonda. Çmimi ende nuk është publikuar por sipas vlerësimeve pritet të jetë deri 380,000$.

50€ falas për tregtim me aksionet e Mercedes mund t’i merrni këtu.

FXLider ka një marrëveshje bashkëpunimi me FORTRADE Ltd për promovimin e shërbimeve tregtare, e është i autorizuar dhe rregulluar në Mbretërinë e Bashkuar nga FCA (Autoriteti i Sjelljes Financiar) me numër regjistrimi, 609970.

Kontratat për dallim në çmim (CFD) janë produkte që mbështeten në leverexhet financiare dhe e mbajnë një nivel të lartë të rrezikut e kapitalit tuaj sepse çmimet së shpejti mund të bëhen pafavorshme për ju. Humbjet mund të kalojnë depozitat tuaj dhe nga ju mund të kërkohet për të bërë pagesa shtesë. Këto produkte mund të mos jenë të përshtatshme për të gjithë konsumatorët dhe për këtë arsye ju duhet të jeni i sigurt se e keni kuptuar rreziqet, por referoheni edhe te këshilli të pavarur. Ky material nuk përbën ofertë, kërkim ose transaksion në lidhje me ndonjë instrument financiar. FXLideri nuk pranon asnjë përgjegjësi për çdo përdorim të këtyre komenteve, as për pasojat që mund të lindin. Nuk jepet asnjë siguri ose garanci për pasaktësi ose plotësinë e këtyre të dhënave. Rrjedhimisht, çdo person që vepron sipas tyre, vepron tërësisht në rrezik të tyre.

© KOHA. Të gjitha të drejtat janë të rezervuara.

Komentet

Shto koment

Të ngjashme