Arbëri

AAK-ja kundër projektit të Hidrocentralit në Lumëbardhin e Pejës

Foto: Driton Paçarada / Koha Ditore
 

Dega e AAK-së në Pejë në takimin e sotëm të kryesisë së saj ka dalë me qëndrimin kundërshtues ndaj projektit të përfolur për ndërtimin e Hidrocentralit në Lumëbardhë.

“AAK dega në Pejë do të punojë me ngulm në vijën institucionale që ky projekt mos të realizohet dhe secili veprim që është ndërmarrë do të kërkohet të anulohet”, thuhet në njoftimin zyrtar të degës së kësaj partie.