Arbëri

Haradinaj: 40 serbë aplikuan për Ushtri të Kosovës, shantazhit të Beogradit po i vjen fundi

 

Kryeministri i Kosovës, Ramush Haradinaj ka thënë se rreth 40 serbë kanë aplikuar për të qenë pjesë e ushtrisë së Kosovës dhe sipas tij, kjo tregon se po i vjen fundi shantazheve të Beogradit ndaj tyre.

Përmes një postimi në Facebook, Haradinaj ka thënë se rreth 200 pjesëtarë të komuniteteve joshqiptare kanë aplikuar për të qenë ushtarë të Kosovës dhe ka shtuar se kjo është shenjë për integrimin e tyre në Kosovë.