Arbëri

Rriten temperaturat në Shqipëri

 

Bregdeti dhe zonat e ulëta në Shqipëri vijojnë të mbeten me kthjellime dhe vranësira të lehta. Por vranësira më të shpeshta shfaqen në zonat malore përgjatë kufirit lindor.

Ky stabilitet i atmosferës do të na shoqërojë deri vonë pasdite, kur vranësirat shtrihen pothuajse në të gjithë vendin.