Arbëri

Pensionistët falënderues për rritjen e pensioneve

Pensionistët falënderues për rritjen e pensioneve
 

Një delegacion i Lidhjes së Pensionistëve të Kosovës është pritur sot nga kryetari i Kuvendit të Kosovës, Kadri Veseli, të cilit e ka shprehur falënderimet për vendimin e Qeverisë për rritjen e pensioneve. Delegacioni, të cilit i printe Shaban Kajtazi, kryetar, po ashtu falënderoi edhe kryeparlamentarin për angazhimin dhe që kishte mbajtur premtimin kundruall pensionistëve.

Kreu i Kuvendit tha se institucionet e Kosovës e kanë për obligim të kujdesen për të moshuarit, pasi, sipas tij, falë punës dhe sakrificave të tyre Kosova sot po konsolidohet dhe forcohet si shtet i pavarur dhe sovran.