Arbëri

Ushtarja e Kosovës tregon si fitoi në Gjermani me palosjen e bluzës për dy sekonda

 

Për nder të përvjetorit të 11-të të Pavarësisë së Kosovës, në emisionin “TALK” në KTV të ftuara ishin dy ushtare të Kosovës, rreshtere Ermira Statovci dhe tetare Donjeta Krasniqi.

Ato kanë rrëfyer për prezantimet jashtë vendit, përgatitjet, emocionet dhe pjesëmarrjen e Ushtrisë së Kosovës në trajnime në mesin e ushtrive nga e mbarë bota.