Arbëri

Gjashtë të vdekur nga gripi sezonal në Kosovë, IKSHPK thotë se gjendja është ende nën pragun epidemik

Gjashtë të vdekur nga gripi sezonal në Kosovë, IKSHPK thotë se gjendja është ende nën pragun epidemik
 

Instituti Kombëtar i Shëndetësisë Publike të Kosovës thotë është duke përcjellë me vëmendje ecurinë e gripit sezonal.

Nga 1 tetori deri më sot, në IKSHPK janë raportuar gjithsej 26.822 raste të dyshimta në grip (ILI), 4.434 raste ARI (Infeksion Respirator Akut) dhe 34 raste SARI (Infeksion i Rëndë Respirator Akut).