Arbëri

Biseda për hapjen e degëve shqip e kroatisht në Zagreb e Prishtinë

Biseda për hapjen e degëve shqip e kroatisht në Zagreb e Prishtinë
 

Në Fakultetin Filozofik në Zagreb ambasadori i Kosovës, Gëzim Kasapolli dhe Vesna Vlahoviq Stetiq, dekane e Fakultetit Filozofik kanë diskutuan për mbarëvajtjen e kursit të gjuhës kroate në Universitetin e Prishtinës dhe fillimin e kursit të gjuhës shqipe në Universitetin e Zagrebit.

Ata kanë diskutuar edhe për përgatitje e hapjen të degëve të gjuhëve përkatëse në Universitetin e Prishtinës dhe të Zagrebit, transmeton Koha.net.