Arbëri

Kuvendi shqiptar ratifikon pa asnjë votë kundër protokollin për Maqedoninë e Veriut në NATO

Foto: Kuvendi i Shqipërisë / ilustrim
 

Kuvendi i Shqipërisë ka ratifikuar protokollin për pranimin e Maqedonisë së Veriut në NATO.

Projektligji “për ratifikimin e Protokollit të Traktatit të Atlantikut Verior për aderimin e Republikës së Maqedonisë së Veriut” u miratua me 130 vota pro, asnjë kundër dhe asnjë abstenim.