Arbëri

Pajaziti qëndrimin e Haradinajt për taksën e quan retorikë

Pajaziti qëndrimin e Haradinajt për taksën e quan retorikë
 

Deputeti i Partisë Demokratike të Kosovës, Zenun Pajaziti, në “Express Intervistën” e KTV-së, ka thënë se qëndrimi i kryeministrit për taksën ndaj Serbisë ka ngjyrime të retorikës.

Duke përmendur kritikën që Haradinaj ia bëri komandantit të FSK-së, Rrahman Ramës, që u publikua letra me të cilën njofton kryeministrin dhe presidentin se komandanti i gardës së Iowas anulon vizitën për shkak të taksës, Pajaziti ka thënë se retorika është publike për raportet me SHBA-të.