Shpejt përfundon shpronësimi në Hade dhe Shipitullë

Shpejt përfundon shpronësimi në Hade dhe Shipitullë

12 February 2019 15:08

​Në mbledhjen e Qeverisë së Kosovës, të martën, është aprovuar edhe formimi për komisionit dhe procedurat e punësimit dhe shpronësimit për banorët e fshatrave Hade dhe Shipitullë.

Kryeministri i Kosovës, Ramush Haradinaj ka thënë se është një obligim i mbetur pezull që nga viti 2017.

“Ky vendim hynë në fuqi ditën e nënshkrimit", tha Haradinaj/KsP.

Komentet

Shto koment

Të ngjashme