Arbëri

Vazhdon beteja për Ligjin e Pagave, AAK-ja do dekretimin e VV-ja kthimin në Kuvend

 

U lavdëruan dhe e uruan 2 shkurtin, udhëheqësit e Qeverisë dhe Kuvendit, pasi thanë se Kosovën e bënë me Ligj të Pagave, e më të cilin pretendohej se po ndalonin pabarazinë e pagave në Administratën Shtetërore.

Por, Ligji i Pagave ka gjasë të kthehet sërish aty ku u votua, pasi presidenti ka dhënë sinjale se mund të mos e dekretojë atë, raporton KTV.