Arbëri

SBASHK-u për rastin në Drenas: Drejtësia të punojë me përkushtim dhe të sjellë vendim meritor

Foto: Driton Paçarada / Koha Ditore
 

Sindikata e Bashkuar e Arsimit, Shkencës dhe Kulturës e Kosovës ka reaguar keqtrajtimit të vajzës së mitur në Drenas, duke kërkuar nga drejtësia që të punojë me përkushtim për zbardhjen e rastit dhe të sjellë vendim meritor.

SBASHK-u u drejtohet punëtorëve të arsimit, që të ruajnë unitetin dhe të shtojnë vigjilencën dhe kushdo që tregon edhe elementet më të vogla të abuzuesit e dhunuesit ta merr dënimin e merituar, transmeton kp.