Arbëri

Problemet me Bechtel & Enkan neglizhencë e dy qeverive, thotë Metushi-Krasniqi

Problemet me Bechtel & Enkan neglizhencë e dy qeverive, thotë Metushi-Krasniqi

Diana Metushi-Krasniqi nga KDI në “Express Intervistën” ka folur për anekskontratën ndërmjet Ministrisë së Infrastrukturës dhe Bechtel & Enkas, që kësaj të fundit ia zgjat afatin për 152 ditë për të përfunduar punimet në autostradën Prishtinë – Hani i Elezit.

Metushi-Krasniqi ka thënë se një gjë e tillë ia pamundëson Qeverisë që të kërkojë penalti për moszbatimin e kontratës.