Arbëri

Rihapet Qendra e skijimit në Brezovicë

 

Pas largimit të ortekëve nga njësitet e FSK-së sapo është rihapur rruga dhe Qendra e skijimit në Brezovicë, kështu tha Eroll Belegu këshilltar i kryeministrit Ramush Haradinaj.

Qendra e skijimit në Brezovicë ishte mbyllur më 26 janar 2019, pas vdekjes tragjike të zv.ministrit të Diasporës, Arian Daci nga një ortek i borës.