Arbëri

Brenda 6 muajve pritet të nisë konservimi i kompleksit memorial në Prekaz

Pëlqeje KTV Video për të parë video të përzgjedhura nga KOHA
 

Brenda gjashtë muajve pritet të nisë konservimi i shtëpive të familjes Jashari, në kompleksin memorial “Adem Jashari” në Prekaz.

Drejtori i Agjencisë për Menaxhimin e Komplekseve Memoriale, Bislim Zogaj, ka treguar për KTV-në se tashmë është formuar komiteti ndër-ministror, i cili do t’i përcaktojë kriteret dhe do ta përzgjedhë projektin.