Arbëri

Akuza për lojë me grevën e mësimdhënësve

Akuza për lojë me grevën e mësimdhënësve
 

Kryetari i Kuvendit të Kosovës, Kadri Veseli, bashkë me kryeministrin e Kosovës, Ramush Haradinaj, mëngjesin e sotëm njoftuan se arritën marrëveshje me SBASHK-un në lidhje me ndërprerjen e grevës.

“Urime mësimdhënës dhe nxënës të dashur! Mësimi fillon të hënën”.