Arbëri

Arta Dade, ish-kryediplomate, për Gent Cakajn: “Nuk i di detyrat e shtetit”

 

Ajo ishte një nga emrat ikonë të diplomacisë shqiptare që u rikthye në vëmendjen e opinionit publik, pasi u rreshtua hapur kundër vendimit të kryeministrit Edi Rama për të përzgjedhur Gent Cakajn si pasuesin e Ditmir Bushati në krye të ministrisë së Jashtme.

Dhe ish-kryediplomatja shqiptare Arta Dade ende nuk e ka ndryshuar mendimin e saj rreth çështjes “Cakaj”, duke thënë se zv/ministri të cilit Rama i delegoi kompetencat si kreu i MEPJ ende nuk di të artikulohet.