Arbëri

Pritet aktakuzë për Demaliajn e Zekën, kërcënuan prokurorët

Me akuza për kërcënim të prokurorëve, pritet të përballen dy deputetë të Kuvendit të Kosovës.

Pas gati 4 muajsh hetim, Prokuroria Themelore në Prishtinë është në fazën përfundimtare të ngritjes së dy aktakuzave për kanosje të prokurorëve, përkatësisht Prokurorit Special, Elez Blakaj, dhe Prokurorit Afrim Shefkiu, raporton KTV.