Arbëri

MI-ja thotë se të gjitha rrugët janë të kalueshme

MI-ja thotë se të gjitha rrugët janë të kalueshme

Pas reshjeve të fundit të gjitha rrugët në vend, e që janë në përgjegjësi të Ministrisë së Infrastrukturës dhe Transportit, janë të kalueshme për qarkullim rrugor, bëhet e ditur përmes një komunikate për media.

Kompanitë e kontraktuara nga MI-ja gjatë gjithë kohës janë në teren dhe po përkujdesën që rrugët e vendit të jenë të kalueshme dhe të sigurta për qarkullim.