Arbëri

S’ka vend për panik pas dy vdekjeve nga gripi në QKUK, pacientët kishin edhe sëmundje tjera

 

Temperaturat e ulëta kanë ndikuar që rastet e gripit sezonal të shtohen.

Në Qendrën Klinike të Mjekësisë Familjare në Prishtinë, thonë se më të prekurit nga gripi janë personat e moshuar dhe fëmijët, raporton KTV.