Arbëri

Rukiqi thotë se koeficienti për pagat duhet të caktohet me parim të njëjtë

Rukiqi thotë se koeficienti për pagat duhet të caktohet me parim të njëjtë

Kryetar i Odës Ekonomike të Kosovës, Berat Rukiqi thotë se ka një diskpreancë të madhe aktualisht në paga ndërmjet sektorit privat dhe atij publik.

Në “Express Intervistën” ai ka thënë se rritja në sektorin publik nuk duhet të bëhet pa asnjë analizë.